تاریخ انتشار: 22 اکتبر 2020
تعداد بازدید: [totalcount]

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: سامانه‌های آموزش مجازی دانشگاه آزاد اسلامی رایگان شد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: سامانه‌های مجازی دانشگاه آزاد اسلامی به دستور رئیس‌جمهور از اول آبان ماه به صورت رایگان از طریق شبکه ملی اطلاعات در دسترس است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری مهر، دکتر محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیأت دولت و در جمع خبرنگاران، گفت: از سوی حدود یک میلیون دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی مطالبه‌ای صورت گرفت مبنی بر اینکه سامانه‌های این دانشگاه رایگان نشده و دانشجویان برای استفاده از آموزش فضای مجازی دچار مشکل هستند.

آذری جهرمی افزود: امروز با آقای رئیس‌جمهور صحبت کردیم و ایشان دستور دادند همه سامانه‌های مجازی دانشگاه آزاد اسلامی به صورت رایگان از طریق شبکه ملی اطلاعات در دسترس باشد.

وی اظهار داشت: این اتفاق از اول آبان انجام می‌شود و تمام سامانه‌های آموزش مجازی دانشگاه آزاد اسلامی به صورت رایگان خواهد بود.