تاریخ انتشار: 19 ژوئن 2020

اطلاعیه های امتحانات نیمسال دوم ۹۹-۹۸

اطلاعیه شماره(۱):

اطلاعیه شماره(۲):

دانشجوی گرامی:با توجه به تلاش دانشگاه جهت مهیا کردن شرایط برگزاری امتحانات نیمسال جاری به صورت غیر حضوری، خواهشمند مطلوب کامپیوتر خانگی یا لپ تاپ و اینترنت خودرا آماده فرمایید تادرحین امتحان دچار مشکلات سخت افزاری نگردید. به محض آماده شدن نهایی سامانه برگزاری امتحان مجازی، آموزش های لازم اطلاع رسانی می گردد.لازم به ذکر است در حال حاضرامتحانات مطابق زمان اعلام شده و درهمان سامانه برگزاری کلاسهای مجازی و کاربری خودتان بصورت غیرحضوری برگزار میگرددودرصورتیکه شرایط جدیدی به وجود آیداطلاع رسانی های لازم انجام خواهد شد

اطلاعیه شماره(۳):

دانشجویان عزیز همانطور که در اطلاعیه های قبلی اعلان شده بود،مجدانه پیگیری ایجاد بستر برگزاری امتحانات از طریق سامانه مجازی واحد الکترونیک دانشگاه آزاد اسلامی که آموزش های کلاسی نیز بر اساس آن انجام گرفت هستیم.لیکن با توجه به تعداد بالای دانشگاههای متقاضی جهت استفاده از این سامانه به دلیل افزایش شیوع کرونا در کشور هنوز بطور کامل این سامانه آماده نشده است ،ضمن تشکر از صبر و حوصله شما  عزیزان تلاش این است که امتحانات طبق تقویم اعلام شده برگزار گردد ولی این احتمال وجود دارد که امتحانات با چند روز تعویق برگزار گردد.بنابراین دانشجویان محترم از این فرصت بوجود آمده استفاده نموده و ضمن مطالعه دروس نسبت به آماده نمودن امکانات مورد نیاز برای شرکت در آزمون مجازی آمادگی کامل داشته باشند.منتظر اطلاعیه های بعدی در این خصوص باشید.

اطلاعیه شماره(۴):

دانشجوی گرامی:به اطلاع می رساند سامانه امتحانات مجازی واحد تفت،با پیگیریهای مستمرآماده وامتحانات نیمسال جاری طبق برنامه قبلی ازروزشنبه۳۱ خرداددرساعت مقرر اعلام شده برگزار خواهد شد.لطفا ضمن استفاده از سیستم کامپیوتری و اینترنت مناسب،در ساعت مقرروارد سامانه آموزش مجازی به آدرس lms08.iauec.ac.ir یا با ورود به سایت واحد تفت به ادرس taftiau.ac.ir بانام کاربری و پسوردی که قبلا واردکلاسهای آنلاین می شدیدوارد سامانه شده ودرآزمون شرکت نمایید.

اطلاعیه شماره(۵):

دانشجویان گرامی
امتحانات هفته اول که لغو شده بود به انتهای زمان امتحانات(۲۱ الی ۲۶ تیرماه) منتقل می شود.

اطلاعیه شماره(۶):

دانشجوی گرامی:هنگام شروع آزمون موارد ذیل ضروری و لازم الاجرااست:۱-اولویت قراردادن استفاده از لپ تاپ یاکامپیوترشخصی جهت آزمون(درصورت وجودمشکل هنگام استفاده از گوشی همراه پشتیبانی لازم برای دانشجومقدورنمی باشد)۲-حضوربه موقع درزمان تعیین شده برای شروع آزمون۳-درنظرگرفتن زمان آزمون(درصورت پایان آزمون دیگرامکان ارسال فایل وثبت آزمون وجودندارد)۴-فراهم نمودن راه های عکس گرفتن برگه پاسخ و مسلط بودن جهت ارسال عکس برروی کامپیوترجهت بارگذاری روی سامانه ازمون۵-رعایت حجم فایلهای ارسالی جهت بار گذاری روی سامانه(حداکثر۲مگابایت)۶- درصورتیکه دانشجوشرایط لازم برای آزمون غیرحضوری رانداردباهماهنگی قبلی با آقای میراب(۰۹۱۳۳۵۲۹۸۹۱)جهت شرکت در آزمون به دانشگاه مراجعه نمایید.

اطلاعیه شماره(۷):

دانشجویان گرامی
فایل جواب سوالات تشریحی و جواب کوتاه فقط و فقط بایستی در سامانه امتحانات بارگزاری شود. لطفا از ارسال فایل به استاد درس خودداری فرمایید.
در صورت عدم وجود فایل جواب در سامانه مسولیت آن به عهده دانشجو خواهد بود.
در صورت هر گونه مشکل با پشتیبان های سیستم(09131529282 و 09131569353) تماس بگیرید.

با ارزوی موفقیت برای شما

اطلاعیه شماره(۸):

دانشجوی گرامی:پیرامون زمان امتحان و زمان بارگذاری فایل پاسخ،به اطلاع میرساند علاوه برزمان تعیین شده برای هرامتحان،10 دقیقه جهت ویرایش،تایپ ویابارگذاری فایل پاسخ منظورگردیده است.بامدیریت زمان، فایل پاسخ رابه موقع تایپ ویابارگذاری نموده ودرنهایت گزینه اتمام آزمون را کلیک نمایید.خاطرنشان میگرددارسال فایل تنهااز طریق سامانه برگزاری آزمون ودرهنگام انجام آزمون قابل بررسی وارزیابی خواهد بود.لذا دانشگاه درقبال فایلهای ارسالی ازطریق فضای مجازي هیچگونه مسئوليتي رانخواهد داشت.