تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۷
تعداد بازدید: [totalcount]

با حضور اعضای باشگاه نخبگان و پژوهشگران جوان برگزار شد:آشنایی با استارت آپ ها و کسب و کارهای جدید

به همت باشگاه نخبگان و پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت، نشستی با عنوان آشنایی با استارت آپ ها و کسب و کارهای جدید وبا تدریس رضا تواناراد یکی از کارآفرینان این حوزه با حضور رئیس باشگاه، اعضا و برخی از دانشجویان در سالن اجتماعات ساختمان آموزشی برگزار گردید.دکتر فخرالدین رئیس باشگاه نخبگان و پژوهشگران واحد تفت ضمن معرفی، به تشریح برنامه های باشگاه برای سال تحصیلی جدید پرداخت و از دانشجویان جدیدالورود حاضر در جلسه برای عضویت دعوت به عمل آورد.آقای تواناراد نیزبه معرفی استارت آپ ها پرداخت و از تجربیات خود برای شروع یک  کسب و کار جدید گفت.وی تلاش، اعتماد به نفس و انتخاب یک شریک مناسب و آشنا به قوانین بازار را به عنوان شروط اصلی یک تجارت موفق دانست.