تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۷
تعداد بازدید: [totalcount]

دانشجوی فارغ التحصیل تربیت بدنی، رتبه دوم آزمون سراسری ورودی ارشد را کسب نمود.

با حضور معاونت آموزشی، دانشجویی و معاونت پژوهشی واحد و جمعی از دانشجویان دانشگاه، از آقای محمدحسین  ستارزاده فارغ التحصیل رشته تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی تفت تجلیل به عمل آمد.وی موفق به کسب رتبه دوم در آزمون ورودی کارشناسی ارشد و قبولی  در رشته تربیت بدنی گرایش یادگیری و کنترل حرکتی در دانشگاه تهران شده است.دکتر فلاح معاون آموزشی، دانشجویی وفرهنگی واحد در سخنانی ضمن عرض تبریک به آقای ستارزاده، موفقیت بدست آمده را مرهون توکل، برنامه ریزی و تلاش مجدانه و همچنین زحمات اساتید گروه تربیت بدنی دانست.مدیر گروه تربیت بدنی در ادامه بیان داشت: « گروه تربیت بدنی هرساله شاهد موفقیت های مختلف در عرصه های علمی و ورزش بوده است و دانشجویان با اعتماد به نفس بالا و الگوگیری از چنین چهره هایی می توانند آینده بهتری را برای خود ترسیم نموده و منشاء خیر و برکت برای خود و جامعه ورزشی کشور باشند.» محمدحسین ستارزاده نیزضمن تشکر از اساتید و مدیرگروه تربیت بدنی، با بیان مطالبی اعتماد به نفس را مهمترین عامل موفقیت خود برشمرد و دانشجویان را به خودباوری برای رسیدن به هدف های والای خود دعوت نمود.بااهدای لوح تقدیر و جوایزی از این دانشجوی ممتاز تجلیل به عمل آمد.