تاریخ انتشار: ۰۶ تیر ۱۳۹۷
تعداد بازدید: [totalcount]

اطلاعیه بسیار مهم:دانشجویان ارشد نیمسال اول 95 به بعد

اطلاعیه بسیار مهم

ارزیابی پایان نامه‌های کارشناسی ارشد، طبق بخشنامه دانشگاه آزاد اسلامی، از ورودی‌های نیمسال اول سال 95 به بعد به صورت کیفی خواهد بود. بر اساس مفاد این بخشنامه فقط پذیرش و گواهی معتبر ارسال مقالات به مجلات علمی پژوهشی معتبر(وزارتین)  و مجلات ISI دارای ضریب تاثیر، از مهلت شش ماهه پس از جلسه دفاع برخوردار می باشند. لذا دانشجویانی که سایر تولیدات علمی(مقالات کنفرانسی معتبر، ثبت اختراع، اثر هنری و ...) را به عنوان خروجی پایان‌نامه ارائه می‌دهند می‌بایست حتماً قبل از برگزاری جلسه دفاع، مستندات مربوطه را به حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه ارائه و تاییدیه آن را برای گروه مربوطه ارسال نمایند. مقالات ارائه شده در کنفرانس‌های معتبر پس از تاریخ برگزاری جلسه دفاعیه (بر خلاف روند گذشته) مشمول نمره نخواهد بود. جهت کسب اطلاعات بیشتر به کارشناس گروه آموزشی مربوطه و یا کارشناس پژوهشی مراجعه فرمایید.