تاریخ انتشار: 30 اردیبهشت 1397

مراسم تکریم مدیر حراست دانشگاه

***تجلیل از 45 سال خدمت صادقانه یک فرهنگی
به گزارش روبط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تفت در این مراسم از'غلامحسین دهقانی' مدیر حراست واز جمله پیشکسوت فرهنگی که پس از 45 سال خدمت صادقانه به علم و فرهنگ این شهرستان به افتخار بازنشستگی نائل آمد.
وی بیش از 30 سال در آموزش و پرورش به امر تعلیم و تربیت دانش آموزان مشغول بود و پس از بازنشستگی از این نهاد، حدود 14 سال هم بعنوان رییس حراست دانشگاه آزاد اسلامی تفت خدمت کرد.
در آیین تجلیل از این پیشکسوتان فرهنگی شهرستان، تعدادی از نهادها، کارمندان، ادارات و مراکز علمی شهرستان و استان با اهدای لوح و هدایایی از غلامحسین دهقانی تجلیل کردند.
تدبیر، اخلاق خوش، مردمداری، صداقت، تواضع، خلوص نیت و رفتار پدرانه با دانش آموزان و دانشجویان از جمله خصلت های این فرهنگی بی ادعای تفت است که از وی الگویی مطلوب برای جوانان ساخته است.