تاریخ انتشار: 19 بهمن 1396

معرفی محصول شرکت دانش بنیان سافا وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت در حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت؛ رئیس هیئت مدیره شرکت سافا (سامانه های آزاد فناوری اطلاعات ایران ) در جمع شرکت ها، استارتاپ ها و فعالان حوزه ICT استان یزد و با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات،  نرم افزار GeoTajak  که یک سامانه جامع تحت وب مدیریت و یکپارچه سازی داده های مکانی است را معرفی کرد.

مهندس محمد مهدی فلاح تفتی گفت:« منع استفاده ارگان های دولتی از نرم افزارهای قفل شکسته که مخل امنیت کشور در این حوزه هستند بسیار ضرورت دارد.»

در این مراسم وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به بحث حمایت از ابزارها گفت: امنیت برای ما بحث حاکمیتی است و همه کشورها در حوزه های دفاعی مباحث حاکمیتی خود را دارند و اگر می گویند از ضد بدافزار بومی استفاده شود این یک دستور حاکمیتی است.
محمدجواد آذری جهرمی افزود: برای فرهنگ سازی و گفتمان در حوزه اقتصاد دیجیتال باید به دانش روز و اطلاعات عمیق مجهز شویم و تحقق این موضوع را برنامه ریزی کنیم زیرا توسعه دیجیتال فرصت بزرگی در حکمرانی، سبک زندگی و اقتصاد ما می باشد.
وی با اعلام اینکه باید توان خود را در عرصه حاکمیتی بالا ببریم، افزود: این ابلاغ در زمینه استفاده از ضد بدافزار بومی فقط مختص بخش دولتی است و بخش خصوصی الزامی در این مورد ندارند.
وی یادآور شد: استراتژی برای توسعه بازار مبتنی بر رقابت است و علاوه بر انجام کارهای فنی لازم است تجاری سازی و بازاریابی را نیز در این حوزه مورد توجه قرار دهیم.