تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۳۹۶
تعداد بازدید: [totalcount]

نحوه پرداخت شهریه در نیمسال دوم 97-96

کلیه بدهی­ها و چک­های برگشتی به صورت نقد باید پرداخت گردد.

1. دانشجویان مقاطع کاردانی، کارشناسی پیوسته و ناپیوسته و کارشناسی ارشد شهریه ثابت را به صورت نقد پرداخت کرده و شهریه متغیر را به صورت اقساط طی سه فقره چک به تاریخ­های 3/2/97، 3/3/97 و 3/4/97 به امور شهریه تحویل نمایند.
  2. دانشجویان مقطع دکتری شهریه را به صورت زیر پرداخت نمایند:

نقد: 25,000,000 ريال

مابقی شهریه ثابت و متغیر طی 4 فقره چک به تاریخ­های 3/2/97، 3/3/97، 3/4/97 و 3/5/97 به امور شهریه تحویل داده شود.

تذکر:

1. باتوجه به متفاوت بودن تعداد و نوع واحدهای انتخابی هر شخص، محاسبه شهریه توسط دانشجو انجام می گیرد (جهت اطلاع از میزان شهریه ثابت و متغیر به سایت گلستان بخش اطلاعات جامع دانشجو مراجعه کنید)
  2. با توجه به اینکه سایت آموزش (گلستان) مجهز به پرداخت الکترونیکی می­باشد (در قسمت شهریه - پرداخت الکترونیکی) مبالغ نقدی خود را فقط از طریق سایت پرداخت نمایید.
  3. در پشت تمامی چکها نام و نام خانوادگی،شماره دانشجویی و شماره موبایل قید شود.
  4. با توجه به اینکه حجم چک­های رسیده به امور شهریه در زمان انتخاب واحد زیاد می­باشد و تا زمانی که چک­ها ثبت نگردد دانشجو قادر به اخذ واحد نیست لذا خواهشمند است چک­های خود را دو روز زودتر از زمان انتخاب واحد به امور شهریه تحویل داده تا در زمان ثبت نام به راحتی انتخاب واحد نمایید.