تاریخ انتشار: 25 دی 1396

دکتر صالح‌ اسکندری: ائمه جمعه و استانداران از گذشته عضو حقوقی هیات‌های امنای استانی بودند

سرپرست اداره کل امور رسانه‌های دانشگاه آزاد:
 با اشاره به فضا سازی‌های اخیر رسانه‌ای بر علیه دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس هیات امنای این دانشگاه درباره انتصاب ائمه جمعه استان ها در هیات امنا های استانی گفت: بر اساس مصوبه 721 دوم آبان‌ماه سال 91  #شورای_عالی_انقلاب_فرهنگی درباره هیات‌های امنای استانی دانشگاه آزاد اسلامی ائمه جمعه استان‌ها و استانداران عضو هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی هستند.

از سال 1391 ائمه جمعه استان‌ها و استانداران هم در دوره ریاست دانشجو و هم در دوره  میرزاده عضو هیات امناهای استانی بوده‌اند و در جلسات هیات امناهای استانی شرکت فعال داشته‌اند.

وی با بیان اینکه نظر به پایان یافتن مدت و دوره حکم 4 ساله این اعضای حقوقی، رئیس دانشگاه در حکمی مجددا ئمه_جمعه و استانداران را به عنوان عضو حقوقی در این هیات‌های امنای استانی منصوب کردند.

سرپرست اداره کل امور رسانه‌های دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه از گذشته تاکنون حضور فعال امامان جمعه و استانداران برکات زیادی برای #دانشگاه_آزاد_اسلامی داشته و توانسته در حل مشکلات واحدها در استان‌ها بسیار موثر باشد.

وی تاکید کرد: طبیعتا حضور مقامات ارشد استان و امضای آنهای پای مصوبات هیات امناهای استانی دانشگاه آزاد در حل مشکلات دانشگاه در حوزه اراضی دانشگاه و یا تردد دانشجویان در سطح شهرها و یا مسائل مبتلابه دیگر می‌تواند موجب #هم_افزایی و #همگرایی بیشتر دستگاه‌ها در سطح شهرها و استان‌ها شود.

صالح اسکندری با ابراز تاسف از عملکرد غیر حرفه‌ای برخی سایت‌ها و کانال‌ها و افراد مسئله دار که به منظور تخریب حرکت آغاز شده در دانشگاه آزاد اسلامی و به خصوص تلاش‌های صادقانه ولایتی، از یک حکم اداری برداشت سیاسی می‌کنند، گفت: این رفتارها حکایت از مسیر صحیح تحول در دانشگاه آزاد اسلامی است و حرکت این قطار با سنگ پرانی عده‌ای متوقف نخواهد شد.