تاریخ انتشار: 26 شهریور 1396
با حضور مسئولان

مرکز آموزشی فرهنگی سما دانشگاه آزاد اسلامی تفت راه‌اندازی شد.

با حضور مسئولان

مرکز آموزشی فرهنگی سما دانشگاه آزاد اسلامی تفت راه‌اندازی شد

OK

مراسم افتتاحیه مرکز آموزشی فرهنگی سما تفت برگزار شد. رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت در این مراسم کیفیت آموزشی را هدف اصلی مدارس سما تفت عنوان کرد.

دکتر محمدرضا جواهری تفتی با بیان اینکه چند سالی است که درخواست مردم و مسئولان دانشگاه آزاد مبنی بر ایجاد مدارس سما وابسته به دانشگاه آزاد مطرح بوده است، دلیل عدم تحقق این امر را توسعه کمی و کیفی دانشگاه آزاد در زمینه زیرساخت ها و فعالیت های جدی در حوزه های متعدد ذکر کرد.

وی افزود: «با توجه به اینکه اکنون دانشگاه شرایط پایداری را به لحاظ زیرساخت ها، تجهیزات و امکانات پیدا کرده‌ایم به این نتیجه رسیدیم که مدرسه سما تفت را راه‌اندازی کنیم.»

جواهری ایجاد فاز دوم دبستان متشکل از پایه چهارم تا ششم، ایجاد متوسطه اول و دوم و تبلیغ استانی مدرسه را برنامه های آینده مدرسه سما تفت عنوان کرد

رئیس واحد تفت با بیان اینکه خانواده ها باید فرزندان خود را به مرکز استان می فرستادند که دوری راه و اتلاف وقتی که صورت می گرفت مشکل‌زا بود، گفت: «از اردیبهشت امسال با جلسات متعددی که برگزار کردیم اقدامات لازم برای راه‌اندازی مدرسه سما را انجام دادیم.»

وی استفاده از شورای سیاستگذاری برای این مدرسه متشکل از افراد مجربی که سال ها بر مسند مشاوره و خدمات رسانی به دانش آموزان و مدیریت آموزش و پرورش بوده اند را یادآور شد و افزود: «علی‌رغم اینکه سال اول بود با استقبال خوبی مواجه شدیم و در دو بخش دخترانه و پسرانه، پیش دبستانی و پایه اول تا سوم دبستان این مدرسه راه اندازی شد.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تفت با بیان اینکه توصیه ما به مجموعه پاسخگویی هر چه بهتر به اعتماد خانواده ها بوده است گفت: «اولویت اول این مدرسه تأکید بر روی کیفیت مسائل آموزشی، تعلیم و تربیت و مهارت های زندگی است تا دانش آموزان با حداکثر امکانات، تجهیزات و با روش های نوین آموزش ببینند.»