تاریخ انتشار: 04 شهریور 1396

کسب 2 مدال مسابقات المپیک دانشجویان جهان توسط دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت

محمد فتوحی دانشجوی تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت در مسابقات شمشیربازی المپیک دانشجویان جهان در اسلحه سابر موفق به کسب 2 مدال نقره و برنزگردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت؛  محمد فتوحی با درخشش در رقابتهای اسلحه سابر المپیک دانشجویان جهان وشکست رقبای خود از جمع 64 سابریست شرکت کننده در رقابتها به جمع 4 سابریست برتر رقابتها راه یافت و نخستین مدال تاریخ شمشیر بازی ایران در این رقابتها را به نام خود ثبت کرد.
تیم ملی اسلحه سابر ایران در بیست و نهمین دوره المپیاد دانشجویان جهان در چین تایپه ابتدا با نتیجه 45 بر 20 ژاپن را درهم کوبید و سپس در مرحله نیمه پایانی 45 بر41 از سد روسیه مدعی گذشت و در دیدار فینال به کره جنوبی قهرمان جهان و المپیک که در ترکیب خود از قهرمانان نامدارش همچون کیم، اوه وگو بهره می برد 45 بر 30 باخت و مدال نقره با ارزش این مسابقات را کسب کرد.
تیم ملی دانشجویان ایران با ترکیب محمد فتوحی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت، محمد رهبری از دانشگاه آزاد اسلامی، علی پاکدامن، و فرزاد باهر ارسباران به این افتخار بزرگ نائل آمد.
لازم به ذکر است؛ پیش از این فتوحی برنز انفرادی را هم تصاحب کرده بود.