تاریخ انتشار: 20 بهمن 1395
در ایام الله دهه مبارک فجر

برگزاری جشن بزرگ دانشجویی

در ایام الله دهه مبارک فجر جشن بزرگ دانشجویی با همکاری بسیج دانشجویی شهرستان و دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت  برگزار گردید .

دکتر محمدرضا جواهری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت ضمن عرض خیرمقدم و تبریک این روز و ایام الله دهه فجر و گرامیداشت یاد و خاطره پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران و شهدای انقلاب اسلامی، بیان نمود: که اگر امروز ما در همین مکان و فضا نشسته ایم به واسطه خون شهداست.

جواهری به برکات و دستاوردهای عظیم انقلاب اسلامی در زمینه های مختلف سیاسی،‌اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و علمی – پژوهشی اشاره نمود و وجود دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و بویژه دانشگاه آزاد اسلامی در تمامی استان‌ها و شهرستان‌ها را از جمله این دستاوردها برشمرد که همه ساله تعداد زیادی افراد تحصیل کرده و متخصص حتی در رشته های کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی در تمام کشور و حتی در شهرستان تفت برای خدمت در عرصه های گوناگون تحویل جامعه می نماید و حال آنکه تا پیش از انقلاب تعداد معدودی دانشگاه آنهم در مرکز کشور و یا در مرکز چند استان‌ وجود داشت.

جواهری رصدخانه تفت را که مجهز به بزرگترین تلسکوپ کشور می باشد را از دیگر دستاوردهای واحد تفت دانست که باعث استقلال ایران در زمینه های تحقیقاتی شده و امکانات انجام تحقیقات پیشرفته پژوهشی در داخل کشور را فراهم نموده است و همه این موارد را از ثمره های انقلاب اسلامی دانست.

حجت الاسلام و المسلمین داوودی مسئول بسیج طلاب استان یزد بیان نمود:«این نظام برای امت است، اگر موفقیتی وجود دارد به علت حضور ملت در صحنه بوده است و در راهپیمایی 22 بهمن دوباره ملت با حضورشان پشتیبانی از نظام را نشان خواهند داد.»

داوودی گفت:«خواسنتد انقلاب را محدود یا ازبین ببرند ولی خودشان با ذلت ازبین رفتند.می خواستند عراق را دشمن ما کنند اما اکنون عراق یکی از هم پیمانان ما در کنار یمن، سوریه، الجزایر، لبنان و بحرین است و این یعنی انقلاب به تمام دنیا صادر شده است.»

حجت الاسلام داوودی با اشاره به اینکه ایران در بحث های علمی، پزشکی و هسته ای در جهان رتبه های بالا قرار دارد افزود:« این دانشگاه و دانشگاههای دیگر باید با تکمیل تجهیزات و فراهم سازی امکانات و ایجاد موقعیت جهت استفاده عملی و فوری دانشجویان می توانند باعث افزایش فرصت شغلی و جلوگیری از خروج دانشجویان از کشور شده و در کنارآن با پرورش نیروی توانمند، تولید داخلی را بالا ببرند.

در پایان مراسم از دانشجویان برتر بسیجی شهرستان  تقدیر به عمل آمد .