تاریخ انتشار: 20 بهمن 1395

عقد تفاهم نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت با اداره کل آموزش و پرورش استان یزد

با حضور مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت و مسئولین اداره کل آموزش و پرورش استان یزد تفاهم نامه همکاری های علمی، آموزشی و پژوهشی بین آن ها امضاء گردید. بر اساس مفاد این تفاهم نامه طرفین در زمینه های توسعه، برنامه ریزی و اجرای طرح های آموزشی و پژوهشی نجومی، همچنین برگزاری کلاس های آموزش نجوم و ارتقاء سطح کیفی این آموزشها ، و مشارکت و همکاری در تعیین سرفصل کتب نجومی جهت تدریس و توسعه گردشگری علمی مشارکت می نمایند.

لازم به ذکر است رصدخانه تفت که در حال حاضر بزرگترین تلسکوپ موجود در ایران را در اختیار دارد ، در آبانماه سال جاری افتتاح و به مرحله بهره برداری رسید. در کنار رصدخانه کتابخانه تخصصی نجوم با بیش از 3000 جلد کتاب و نشریه تخصصی . نیز دایر گردیده و مورد استفاده علاقهمندان به این علم قرار می گیرد.