تاریخ انتشار: 11 آبان 1395

بازدید دکتر مهدی گلشنی فیزیک‌دان، نظریه‌پرداز ایرانی و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور از رصدخانه تفت

دکتر مهدی گلشنی فیزیک‌دان، نظریه‌پرداز ایرانی و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور به اتفاق همراهان از رصدخانه تفت واقع در دانشگاه آزاد اسلامی این شهر بازدید نمود.

دکتر گلشنی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و عضو آکادمی علوم جهان اسلام، ضمن خرسندی و رضایت از این مجموعه نفیس اظهار داشت: علم نجوم از قدیمی‌ترین علوم در ایران است و ایرانیان در طول تاریخ علاقه خاصی به این علم داشته‌اند. و بدون تردبد احداث و تجهیز چنین مرکزی در دانشگاه آزاد اسلامی تفت موجب توسعه و گسترش این علم در استان و حتی کشور خواهد گردید و از مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی تفت خواستار برنامه ریزی جهت گسترش این علم در سطح عموم مردم و علاقه مندان به نجوم و کیهان‌شناسی گردید.

photo_2016-10-29_10-04-58_0.jpg

photo_2016-10-29_10-04-27_0.jpg

photo_2016-10-29_10-04-35_0.jpg

دکتر جواهری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت به صورت اجمال گزارشی از اهداف، مراحل ساخت و تجهیزات مجموعه رصدخانه را ارائه نمود. وی اظهار داشت: استقبال علاقه مندان به علم نجوم در این استان و به ویژه در شهر تفت که با دارا بودن موقعیت خاص جغرافیایی و جاذبه‌های توریستی و گردشگری همراه بود ما را مصمم نمود تا با ترکیب و تلفیق علم و طبیعت مجموعه‌ای کامل و پیشرفته را در اختیار علاقه مندان و پژوهشگران قرار دهیم.

جواهری تصریح کرد: سازه طراحی شده این مرکز، اجزای مکانیکی. کنترلی، افلاک نما با بزرگ‌ترین تلسکوپ موجود کشور به همراه سالن پخش فیلم و کتابخانه تخصصی با ۳۰۰۰ جلد کتاب و نشریه در زمینه نجوم موجب گردید که این مجموعه بی‌نظیر در کشور مورد توجه و استقبال گسترده دوستداران این علم از سراسر کشور قرار گیرد.

photo_2016-10-29_10-04-38_0.jpg

photo_2016-10-29_10-04-55.jpg

جواهری رصدخانه تفت را یکی از مهمترین دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت دانست که با امکانات و تجهیزات و کادر مجرب پذیرای بازدید علاقه مندان به این علم خواهد بود.