تاریخ انتشار: 24 مهر 1395
به عنوان عضو اصلی شورای مرکزی ساختمان نظام مهندسی کشور

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تفت از وزیر راه و شهرسازی حکم گرفت

عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی ۳۲ نفر از اعضای اصلی و علی‌البدل هفتمین دوره انتخابات نظام‌مهندسی ساختمان را به تفکیک هفت رشته عمران، نقشه‌برداری، ترافیک، تاسیسات‌برقی، تاسیسات مکانیکی، معماری و شهرسازی منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی واحد تفت  به نقل از  پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، دکتر عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی، ۳۲ نفر از اعضای اصلی و علی‌البدل شورای مرکزی هفتمین دوره انتخابات نظام مهندسی ساختمان را در هفت رشته عمران، نقشه‌برداری، ترافیک، تاسیسات برقی، تاسیسات مکانیکی، معماری و شهرسازی منصوب کرد.

دکتر محمدرضا جواهری تفتی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت نیز یکی از منتخبین این دوره از انتخابات نظام مهندسی کشور بود که  به عنوان عضو اصلی رشته عمران شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی کشور انتخاب شد.

لازم به ذکراست، هفتمین دوره انتخابات نظام مهندسی ساختمان، ۲۶ و ۲۷ تیرماه، سال جاری با حضور دکتر عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی، حامد مظاهریان معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی و اکبر ترکان رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور و ۱۱۷ نفر از کاندیدای انتخابات نظام مهندسی ساختمان در جزیره کیش برگزار شد. در این نشست دو روزه، ۱۱۷ نفر کاندیدا به معرفی خود و برنامه‌های خویش پرداختند و از میان آنها نیز ۶۴ نفر (دو برابر ظرفیت تعیین شده ) با رای‌گیری به روش مکانیزه انتخاب و به وزیر راه و شهرسازی معرفی شدند تا این مقام مسئول بر اساس وظایف قانونی خود، ۳۲ نفر را منصوب کرده و اعلام کند.