تاریخ انتشار: 05 مهر 1395
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت برگزار می کند

همایش ملی " پژوهش های کاربردی و فناوری های نوین در مهندسی عمران، معماری و شهرسازی"

به گزارش روابط عمومی واحد تفت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت در 25 آذرماه میزبان پژوهشگران و دانشجویان شرکت کننده در اولین همایش ملی پژوهش های کاربردی و فناوری های نوین در مهندسی عمران، معماری و شهرسازی می باشد.

دکتر عباس نوری معاون پژوهش و فناوری واحد تفت، ضمن ابراز خرسندی از موفقیت در کسب موافقت اصولی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی در برگزاری این همایش خواستار شرکت فعال کلیه دانشجویان و پژوهشگران به ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی در این همایش شد.

دکتر نوری با بیان اینکه علاقه مندان می توانند چکیده مقالات خود را در خصوص محورهای همایش حداکثر تا 20 مهر سال جاری ارسال نمایند گفت: «اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه ثبت نام، ارسال مقاله، محورهای همایش و تاریخ برکزاری در وب سایت همایش به نشانی www.conference.taftiau.ac.ir  یا وب سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت به نشانی www.taftiau.ac.ir موجود می باشد.»