تاریخ انتشار: 29 مهر 1395

مدارک لازم جهت امور فارغ التحصیلی

مدارک ، شرایط واقدامات لازم جهت تسریع در امور فراغت از تحصیل

دانشجویان عزیز جهت تسریع در انجام امور فراغت از تحصیل خود می توانندقبل از گذراندن کلیه دروس دوره تحصیلی ، با مراجعه به حوزه آموزش دانشگاه کاستی های پرونده آموزشی خود را بررسی ودر جهت تهیه آنها قبل از موعد فارغ التحصیلی اقدام نمایند .

از جمله مدارک مهمی که جهت انجام امور فراغت از تحصیل بایستی در پرونده آموزشی دانشجو موجود باشد به شرح ذیل اعلام می گردد:

دانشجویان مقطع کارشناسی:

• مدرک پایه تحصیلی ( اصل ویا گواهی موقت پایان دوره پیش دانشگاهی ویا دوره چهار سال نظام قدیم )
  • تاییدیه مدرک پایه تحصیلی (جهت تهیه تاییدیه بایستی با در دست داشتن کپی مدرک پایه به یکی از دفاتر پیشخوان دولت مراجعه نمایند )

دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد

• مدرک پایه تحصیلی (اصل یا گواهی موقت پایان دوره کارشناسی )
  • تاییدیه مدرک پایه تحصیلی (جهت در خواست وتهیه ریز نمرات بایستی مکاتبات مربوطه از سوی حوزه آموزش دانشگاه صورت پذیرد.
  • ریز نمرات دوره کارشناسی (جهت درخواست وتهیه ریز نمرات بایستی مکاتبات مربوطه از سوی حوزه آموزش دانشگاه صورت پذیرد.

حال پس از حصول اطمینان از تکمیل بودن مدارک موجود در پرونده ، دانشجویان می توانند با تهیه ودر دست داشتن مدارک ذیل جهت انجام امور فراغت از تحصیل به آموزش مراجعه نمایند:

• پوشه وگیره معمولی
  • کپی تمام صفحات شناسنامه
  • کپی کارت ملی به صورت پشت ورو
  • کپی کارت پایان خدمت ویا معافیت برای برادران غیر مشمول
  • واریز وتهیه فیش بانکی به شماره حساب سیبا 0104460446004 ، نزد بانک ملی شعبه زبر جد تهران به نام    سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی به صورت زیر:
  • واریز مبلغ 70.000 ريال برای فارغ التحصیلان مقطع کاردانی پیوسته ونا پیوسته
  • واریز مبلغ 150.000 ريال برای فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی وکارشناسی نا پیوسته
  • واریز مبلغ 170.000 ريال برای فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد
  • واریز مبلغ290.000 برای فارغ التحصیلان مقطع دکتری حرفه ای وتخصصی
  • تهیه دو عدد تمبر مالیاتی به ارزش 10.000 ريال از شعب بانک ملی
  • ارائه اصل کارت دانشجویی (در صورت مفقودی کارت دانشجویی قبل از اقدام برای امور فارغ التحصیلی بایستی با مراجعه به امور دانشجویی ، مدارک مربوط به در خواست کارت المثنی تکمیل گردد. )

در آخر به این نکته اشاره می گردد که به دلیل اسکن شدن عکس در مدارک فارغ التحصیلی، دانشجویان می توانند در صورت تمایل جهت جایگزینی عکس خود در سیستم آموزشی، با تهیه یک قطعه عکس تمام رخ جدید به حوزه پذیرش و ثبت نام مراجعه نمایند.

جهت اطلاع از صدور مدرک به گزارش 38 سامانه گلستان مراجعه نمایید.

مدارک لازم جهت تحویل گواهینامه موقت

1. اصل کارت پایان خدمت یا معافیت دائم
  2. گواهی اشتغال به خدمت سربازی (گواهی در حین خدمت )
  3. گواهی اشتغال به تحصیل در مقطع  تحصیلی بالاتر

مدارک لازم جهت تحویل دانشنامه

1. عودت گواهینامه موقت پایان تحصیلات
  2. فرم تسویه حساب نهایی از امور شهریه دانشگاه
  3. گواهی اشتغال به خدمت سربازی (گواهی در حین خدمت )
  4. گواهی اشتغال به تحصیل در مقطع  تحصیلی بالاتر
  5. اصل کارت پایان خدمت یا معافیت دائم

جهت تحویل گواهینامه موقت ویا دانشنامه حضور شخص دانشجو ویا وکالت محضری از طرف دانش آموخته الزامی می باشد .