یادواره شهدای گمنام دانشگاه آزاد واحد تفت

مراسم یادواره شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت و شهدای دانشجوی این شهرستان در این دانشگاه  برگزار گردید.

این مراسم  با حضور امام جمعه ، روحانیون ، مسئولین شهرستان ، خانواده های معظم شهدا ، ایثارگران و جانبازان جمع کثیری از مردم شهیدپرور و همچنین مسئولین ، کارکنان ، اساتید و دانشجویان دانشگاه ها و دانشکده ها، نیروهای نظامی وانتظامی در مجموعه فرهنگی دانشگاه برگزار گردید.

لازم به ذکر است همه ساله در سالروز خاکسپاری شهدای گمنام در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت مراسم یادواره شهدا و اقامه نماز جمعه در این دانشگاه صورت می گیرد که در سال جاری به جهت همزمان شدن ماه مبارک رمضان در خرداد این مراسم به آغاز سال تحصیلی و ماه محرم موکول گردید.
مراسم غبارروبی قبور مطهر شهدای گمنام دانشگاه با حضور بسیجیان و اقشار مختلف مردم و همچنین مداحی و سخنرانی از دیگر برنامه های این مراسم بود.