یادواره شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت و شهدای دانشجو همزمان با هفته بسیج وهفته وحدت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، سردار محمد صالح جوکار، معاون پارلمانی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ضمن گرامیداشت هفته وحدت و هفته بسیج و تقارن با میلاد باسعادت حضرت محمد (ص) و میلاد امام جعفر صادق (ع) با سپاس از مسئولان دانشگاه، برگزاری یادواره شهدا در این ایام و در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت و با حضور اقشار مختلف مردم و بویژه برادران و خواهران اهل تسنن را بسیار ارزشمند برشمرد.

معاون پارلمانی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان فداکاری های بسیج در طول 40 سالی که از انقلاب اسلامی ایران می گذرد اظهار کرد: « بسیج مأمن قلوب انسانهای پاک ، وارسته ، مؤمن و متعهد برای خدمت به اسلام است که موجب وحدت امت اسلامی بوده است.»

جوکار دردآورترین و مهلک ترین سم برای استکبار و رژیم صهیونیستی را بسیج جهانی اسلام دانست و گفت:‌بسیج به برکت خون شهدا بالنده شد و اکنون در تمام عرصه ها خود را به خوبی نشان می دهد و حضور 850 هزار نفر جوان بسیجی را در قالب اردوهای جهادی و جهت محرومیت زدایی مناطق محروم ثمره ی بسیج و خون شهدا دانست.

سردار جوکار در ادامه سخنان خود با اشاره قدرت دفاعی و نظامی ایران گفت:‌امروز آمریکا در غرب آسیا به بن بست سیاسی و راهبردی رسیده و این در سایه قدرت آفرینی ایران بوده است.

سخنران دیگر مراسم آزاده و یادگار دفاع مقدس سید ناصر حسینی پور مؤلف کتاب پایی که جاماند بود که با پخش مستندی از خاطرات تألیف کتاب خود به بیان خاطرات دفاع مقدس پرداخت.

به گزارش آنا، همه ساله یابود شهدای گمنام در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت مراسم یادواره شهدا در این دانشگاه صورت می گیرد.

مراسم غبارروبی قبور مطهر شهدای گمنام دانشگاه با حضور بسیجیان و اقشار مختلف مردم و مداحی، سرود، برنامه های متنوع، نمایشگاه تجهیزات نظامی و پیاده سازی خاطرات دفاع مقدس و سخنرانی از دیگر برنامه های این مراسم بود.

لازم بذکر است یادواره شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحدتفت در سال جاری بصورت مشترک وبه یاد شهدای سرو قامتان شیرکوه و شهدای شهرستان شهرستان با همکاری ناحیه مقاومت بسیج سپاه تفت، بسیج دانشجویی و دیگر ادارات شهرستان برگزار گردید.