کسب عنوان "واحد دانشگاهی برتر" توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت در پنجمین جشنواره فرهیختگان

در پنجمین جشنواره فرهیختگان:

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت به عنوان "واحد دانشگاهی برتر" انتخاب گردید.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت به عنوان "واحد دانشگاهی برتر"  در جمع دانشگاه‌های آزاد اسلامی سراسر کشور برگزیده شد. در پنجمین جشنواره فرهیختگان که روز سه شنبه ۲خردادماه 1396 در سالن شهید مطهری تهران با حضور آقایان دکتر علی اکبر ولایتی رئیس هیأت امنا و هیأت مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر نوریان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی،‌ جمع کثیری از مسئولان کشوری و نخبگان و فرهیختگان دانشگاهی کشور برگزار گردید، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت به عنوان پرافتخار و کم نظیر "واحد دانشگاهی برتر" در جمع دانشگاه‌های آزاد اسلامی سراسر کشور برگزیده شد.

photo_2017-05-24_07-50-33.jpg

دکتر محمدرضا جواهری رئیس دانشگاه که پیش از این در جریان دومین جشنواره  فرهیختگان به عنوان "رئیس برتر"  لوح تقدیر را از دست زنده یاد حضرت آیت اله هاشمی رفسنجانی(ره) رئیس هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی دریافت نموده بود،‌ در این جشنواره لوح تقدیر را از دست دکتر علی اکبر ولایتی رئیس هیأت امنا و هیأت مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی دریافت کرد.

20170523_123358.jpg

وی که بهمراه آقای دکتر عباس نوری معاون پژوهش و فناوری دانشگاه در این مراسم باشکوه شرکت نموده است کسب این عنوان ارزشمند و کم نظیر را مرهون تلاش‌ها و زحمات مستمر کلیه مسئولان دانشگاه و همکاری و همراهی اساتید بزرگوار و کارکنان گرانقدر دانست و اظهار امیدواری نمود که کسب این عنوان با ارزش، عزم همه دست اندرکاران را برای تداوم این افتخار آفرینی ها و ارتقا و توسعه کمی و کیفی دانشگاه بیش از پیش راسخ تر و استوارتر نماید.

لازم به ذکر است که دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت به عنوان یک واحد دانشگاهی نمونه در طی ۴ جشنواره اخیر فرهیختگان موفق به کسب عناونین بسیار ارزشمند: "رئیس برتر" ،  "واحد فناور برتر" ، "محصول تجاری برتر" و هم اکنون "واحد دانشگاهی برتر" گردیده است که کسب این افتخارات پیاپی برای یک واحد دانشگاهی امری استثنا و بی نظیر  می‌باشد. این موضوع از افتخارات استان یزد و شهرستان تفت بوده و نشان از همتی والا و مدیریتی علمی با اراده ای مصمم، همدلی و همکاری کلیه دست اندرکاران در تحقق اهداف والای آموزش عالی کشور می‌باشد.

20170523_122806.jpg

20170523_122637_0.jpg

روابط عمومی دانشگاه این توفیق کم نظیر و فراموش ناشدنی را به عموم مردم فرهیخته شهرستان تفت بویژه ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر محمد رضا جواهری، هیأت رئیسه محترم، ‌اساتید و کارکنان گرانقدر دانشگاه تبریک وتهنیت عرض نموده،‌ در آستانه ماه مبارک رمضان،‌ از خدای متعال تداوم این موفقیت ها را مسألت می‌نماید.