همکاری متقابل دانشگاه آزاد اسلامی تفت و سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان

در راستای سیاست های کلان آموزش دانشگاه آزاد اسلامی در جهت حمایت از اقتصاد دانش ینیان و کسب درآمدهای غیر شهریه ای بر پایه کسب و کار دانش محور، کمیته ای با حضور مهندس محمد حمید فخرالدین از  مسئولین سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان  تشکیل گردید.

دکتر جواهری با اشاره به کاهش دانشجو و مشکلات مالی  ناشی از آن افزود:« با جلسات منظم این کمیته و با برنامه ریزی و همکاری های لازم با سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان امید است از بار این مشکلات کاسته شود.»

در ادامه مهندس فخرالدین بیان نمود که ساختار و اجرای کار جهت درآمدزایی که فلسفه دانشگاه و آموزش عالی می باشد هرکدام متفاوت بوده و مسئله مهم ارتباط دانشگاه با صنعت است. وی متذکر شد که دانشگاه ابتدا باید مشکلات جامعه و مردم را شناسایی نموده و به گونه ای برنامه ریزی کند که در قالب ایده و فکر نمانده و بتواند مشکلات جامعه را حل کند.