هفدهمین سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت:تجلیل از اساتید و کارکنان دانشگاه

طی مراسمی که به مناسبت هفدهمین سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت در سالن اجتماعات این دانشگاه برگزار گردید، اساتید و کارکنان واحد نیز مورد تجلیل و بزرگداشت قرار گرفتند.در این مراسم دکتر محمدرضا جواهری رئیس واحد تفت ضمن بیان عملکرد دانشگاه از بدو تاسیس تاکنون، جهت گیری سیاست های دانشگاه به سوی فعالیت های دانش بنیان را مورد تاکید قرار داد. وی با اشاره به تاسیس اولین شرکت دانش بنیان در این واحد دانشگاهی، لزوم بهره گیری حداکثری از امکانات و زیرساخت های ایجاد شده بویژه در بخش سازه و زلزله را یادآور گردید و اظهار داشت:« خوشبختانه با تلاش های صورت گرفته، یکی از کارگاه های مجهز با امکانات لازم در سطح کشور در بخش تحقیقات سازه و زلزله در این واحد راه اندازی شده و اساتید، دانشجویان و پژوهشگران از نقاط مختلف کشور بویژه استان های همجوار در حال حاضر از این امکانات جهت انجام پروژه های تحقیقاتی خود استفاده می نمایند که این موضوع با ید با تبلیغات و اطلاع رسانی لازم گسترش یابد.» وی از اساتید، کارکنان و دانشجویان درخواست نمود با همکاری و همفکری، نیازها و ضرورت های جامعه را در بخش های مختلف مورد ارزیابی قرار داده و با تشکیل شرکت های دانش بنیان نسبت به تامین این نیازها اقدام نمایند. رئیس واحد تفت آمادگی دانشگاه را جهت هرگونه همکاری با این شرکت ها اعلام نمود.

در ادامه این جلسه به مناسبت هفته معلم، ضمن گرامیداشت مقام شامخ استاد و معلم از اساتید دانشگاه با اهدا لوح، تجلیل و قدردانی به عمل آمدو نیز از تلاش ها و خدمات تعدادی از کارکنان سابق دانشگاه که در حال حاضر در سایر دستگاه ها مشغول به خدمت می باشند با اهدا هدایا و لوح سپاس، مورد قدردانی قرار گرفتند.در پایان کلیه حاضرین در مراسم ضیافت افطار که ترتیب داده شده بود شرکت نمودند.