نماز جمعه در دانشگاه آزاد اسلامی تفت:امام جمعه:امثال شهید حججی فدای انقلاب شده اند تا این انقلاب رشد کند. شهید حججی ها سر داده اند اما در مقابل یزیدی ها سرخم نکردند.

نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته تفت با امامت حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای غفوری با حضور پرشور اساتید، کارکنان، دانشجویان و اقشار مختلف مردم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت برگزار گردید.

در خطبه اول نماز جمعه، حجت الاسلام والمسلمین غفوری امام جمعه تفت عموم مردم را به تقوای الهی و دوری از گناه، انجام فریضه مهم امر به معروف و نهی از منکر که یکی از اهداف عالیه قیام امام حسین(ع) بود سفارش کرد. و گفت: ما باید امر به معروف و نهی از منکر را سرلوحه تمامی کارهای خود قرار دهیم.
خطیب جمعه تفت در خطبه های دوم ضمن تشکر و سپاس از مسئولین دانشگاه بواسطه برگزاری یادواره شهدای گمنام این دانشگاه و شهدای شهرستان، همزمان شدن آغاز سال تحصیلی با ماه محرم و هفته دفاع مقدس را پیامی برای خانواده ها، معلمان، دست اندرکاران تعلیم و تربیت دانست و گفت: باید برنامه ریزی های لازم برای تربیت جوانان و نوجوانان که آینده سازان ایران اسلامی هستند نمود تا امام حسینی و عاشورایی و ولایی شوند.
امام جمعه تفت با اشاره به اینکه دبیران، نیروهای آموزش و پرورش و کتاب های درسی باید انقلابی، با شهامت و مملو از انگیزه های شجاعانه باشد تصریح کرد: آموزش و پرورش و تربیت نسل آینده باید حساب شده و با برنامه انجام شود تا دشمنان ما نتوانند آنان را تهی از انگیزه های سازنده کنند.
خطیب جمعه تفت با تاکید بر اینکه انقلاب ما در عرصه روزگار در ابتدای راه است و باید جهانی شود گفت: ما باید درهمه جبهه ها حضور داشته باشیم و نباید از هیچ تهدیدی هراس به دل راه دهیم.
غفوری گفت: «امثال شهید حججی فدای انقلاب شده اند تا این انقلاب رشد کند. شهید حججی ها سر داده اند اما در مقابل یزیدی ها سرخم نکردند. شهید حججی جبهه سوریه را به کربلا تبدیل کرد.»

در فاصله دو نماز روز جمعه دکتر محمدرضا جواهری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت گزارشی از عملکرد یکساله گذشته دانشگاه را به اطلاع نمازگزاران رسانید.
رئیس واحد تفت با درود به ارواح مطهر شهدا و آرزوی توفیق و سلامتی برای حضرت آیت الله خامنه ای یاد و خاطره 8 سال دفاع مقدس و با تاکید بر اینکه دوام و پایداری انقلاب به یادآوری رشادت‌های شهدا در 8 سال دفاع مقدس است گفت :« رشادتهای شهید حججی همه مسلمانان و همه انسان های آزاده جهان را متحیر نمود.»
جواهری با اشاره به برخی از افتخارات واحد تفت در سالهای اخیر  به ویژه کسب عناوین "رئیس برتر" ، " واحد فناور برتر" ، " محصولات تجاری شده برتر"  در سالهای گذشته گفت : « در سال 96 دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت موفق به کسب عنوان واحد برتر دانشگاههای آزاد اسلامی در جشنواره فرهیختگان کشوری شد.»
رئیس واحد تفت با اشاره به فعالیت فاز اول مرکز تحقیقات سازه و زلزله از تکمیل فاز دوم مرکز تحقیقات سازه و زلزله این واحد دانشگاهی خبر داد که مراحل پایانی راه اندازی را طی می کند و بزرگترین مرکز تحقیقات سازه و زلزله کشور محسوب و مورد استفاده امور تحقیقاتی دانشجویان دکتری می باشد.
رصدخانه تفت یکی دیگر از دستاوردهای ارزشمند این واحد دانشگاهی می باشد که در حال حاضر عنوان رصدخانه با بزرگترین تلسکوپ کشور را از آن خود ساخته و مورد استفاده دانشجویان، محققان علم نجوم و عامه مردم قرار گرفته است.
جواهری همچنین از راه اندازی مرکز آموزشی فرهنگی سما در این واحد دانشگاهی خبر داد و گفت: کمبود مرکز غیر انتفاعی و خروج دانش آموزان از شهرستان به مرکز استان، این نیاز را ضروری می کرد که به همین منظور مرکز آموزشی سما در تفت هر چند با تاخیر اما راه اندازی شد که علت این تاخیر مشغله های ناشی از توسعه بخشهای مختلف دانشگاه و رشته های مقاطع تحصیلات تکمیلی و دکتری بود.
جواهری یادآور شد: مرکز سما در تفت در سال اول در پایه های پیش دبستانی 2 و مقاطع اول تا سوم ابتدایی شروع بکار کرد و تاکید کرد: ما قصد راه اندازی یک مرکز عادی غیر انتفاعی نداریم بلکه هدف ما راه اندازی مرکزیست که در سطح شهرستان و حتی در سطح استان حرف اول را بزند.
به گفته وی این مرکز نه تنها باید مانع از خروج دانش آموزان از شهرستان شود بکله باید باعث جذب دانش آموز در سطح استان نیز گردد و این در سایه تلاش و فعالیت خوب و استفاده از تجهیزات و امکانات آموزشی و فضای آموزشی، بحث های تربیتی و مهارتهای زندگی، برنامه های فوق برنامه آموزشی و تفریحی مطلوب  دور از انتظار نیست