قدرت و استقلال هر کشوری بر پژوهش و تولید علم استوار است

برنامه های گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت اعلام شد. به گزارش روابط عمومی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی تفت، ضمن تبریک هفته پژوهش به اساتید، دانشجویان و همه پژوهشگران، پژوهش را یکی از اساسی ترین نیازها برای نیل به پیشرفت و توسعه همه جانبه یک کشور دانست و افزود:«قدرت و استقلال هر کشوری بر پژوهش و تولید علم استوار است  بنابراین نوع و سطح فعالیت های پژوهشی یکی از شاخص های اصلی توسعه و پیشرفت محسوب می گردد.»دکتر عباس نوری گفت:« برنامه ها ی هفته پژوهش  با مشارکت  گروه های آموزشی و در قالب سخنرانی ، جلسات هم اندیشی و کارگاه های آموزشی در طی چند روز برگزار می گردد.»وی مخاطبان این برنامه ها را کلیه دانشجویان در تمامی مقاطع ، اساتید و پرسنل دانشگاه دانست و به مهمترین برنامه ها از جمله سخنرانی با موضوع سازه های بتنی پیش ساخته در مناطق زلزله خیز با سخنرانی دکتر بهنام فر عضو هیات علمی گروه عمران دانشگاه صنعتی اصفهان برای دانشجویان رشته عمران ، کارگاه آموزشی با موضوع آشنایی با مبانی ستاره شناسی و رصد بارش شهابی  برای دبیران فیزیک استان یزد، سخنرانی علمی با موضوع روش های جستجو در اینترنت و دریافت مقالات از مجلات معتبر برای کلیه دانشجویان و با تدریس دکتر نوری، سخنرانی علمی توسط دکتر اسحاقی رییس مرکز آموزش نجوم ادیب اصفهان با موضوع  جهان تاریک از انفجار بزرگ تا انرژی تاریک، سخنرانی علمی با موضوع فعالیت های بدنی و بیماریهای مزمن ریوی با همکاری  مرکز تحقیقاتی درمانی دیابت استان یزد  برای کلیه علاقه مندان و جند نشست دیگر اشاره کرد.  دکتر نوری در ادامه از برگزاری مراسم تجلیل از پژوهشگران نمونه و تلاشگران عرصه علم ، پژوهش و فناوری واحد خبر داد.