سفروزیر راه و شهرسازی به شهر تفت

دکتر آخوندی وزیر راه و شهرسازی در سفر یک روزه به استان یزد از شهرستان تفت نیز بازدید به عمل آورد.در این سفر که استاندار، مدیر کل مسکن و شهرسازی استان، فرماندار تفت و جمعی از مسئولان استان و شهرستان وزیر راه و شهرسازی را همراهی می نمودند دکتر جواهری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت و عضو شورای مرکزی نظام مهندسی ساختمان کشور در خصوص مسائل علمی و پژوهشی دانشگاه های استان و شهرستان و نیز احداث رصدخانه تفت و همچنین در مورد مرکز تحقیقات سازه و زلزله که چندی پیش با اخذ مجوز رسمی راه اندازی شده است توضیحاتی را به وزیر راه و شهرسازی ارائه نمود.دکتر جواهری که همزمان مسئولیت این مرکز را عهده دار است از امکانات و تجهیزات کم نظیر این مرکز که می تواند سرویس دهی مناسبی برای امور تحقیقاتی در حوزه مسکن و ساختمان باشد را به دکتر آخوندی ارائه نمود.