راه اندازی فاز سوم مرکز تحقیقات سازه و زلزله دانشگاه آزاد اسلامی تفت

رئیس مرکز تحقیقات سازه و زلزله دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت از راه اندازی موفقیت آمیز فاز سوم این مرکز همزمان با چهارمین سال مجوز فعالیت آن خبر داد.دکتر جواهری با بیان اینکه در حال حاضر با راه اندازی این فاز امکان انجام آزمایش بر روی تمامی نمونه ها فراهم شده است افزود: نمونه های در مقیاس کامل و با استفاده از جک های تمام اتوماتیک رفت و برگشتی و ثبت تغییر مکان ها، نیروها و تغییر شکل ها و ترسیم گراف های مورد نظر از جمله گراف معروف و مهم هیسترزیس برای محققین مهیا شده است.

وی به ظرفیت اکچوئیتورهای افقی تا 45 تن و قائم تا 200 تن و امکان نصب بیش از 8 کرنش سنج  و 5 دستگاه LVDt و 2 لودسل بصورت همزمان اشاره نمود و اظهار داشت: وسائل و تجهیزاتی شامل لودسل ها، جک ها  و تجهیزات اندازه گیری تماما از برند معروف ENERPAC،ADM و INSTRON است و طراحی، نصب و برنامه نویسی جهت اتوماتیک کردن اکچوئیتورها و اخذ خروجی های لازم حاصل کار و تلاش اساتید دانشگاه آزاد اسلامی تفت  و متخصصان داخلی کشور است که بالغ بر 18 ماه زمان صرف شده است.