تجلیل و بزرگداشت مقام معلم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت

با حضور امام جمعه، فرماندار و جمعی از معلمان و پیشکسوتان فرهنگی،اساتید و مسئولین آموزش و پرورش شهرستان مراسم تجلیل و تقدیر از معلمان، اساتید و اعضای هیات علمی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت برگزار گردید.

امام جمعه تفت ضمن تبریک ایام نورانی و ملکوتی ماه شعبان و همچنین روز معلم از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت به جهت برگزاری این محفل دلنشین و صمیمانه که هر ساله در سالروز شهادت معلم بزرگ و حکیم عالی قدر شهید آیت الله مطهری برگزار می گردد تقدیر نمود.

حجت الاسلام و المسلمین غفوری با اشاره به احادیث انبیا، خداوند را اولین معلم جهان هستی دانست که تمام آموزه ها را به انسان آموخت و بر این اساس معلمی را شان و منزلت پروردگار دانست و

وی گفت:معلمی زمانی با ارزش است که به حکمت تبدیل شده و خوبیها را آموزش دهد.

حجت الاسلام غفوری با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر تولید و اقتصاد مقاومتی دانشگاه آزاد اسلامی تفت را به جهت تبدیل علم به تولید و به واسطه شرکت های دانش بنیان، دانشگاهی موفق و کارآمد دانست. که به پرورش دانشجویان با توان اجرایی و به طبع آن افزایش تولید در کشور پرداخته است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت در ادامه مراسم ضمن عرض خیر مقدم به معلمانشهرستان ایشان را منشا خیر و برکت، توسعه و تعالی نیروی انسانی در تفت دانست و با اشاره به برگزاری مراسم تجلیل مقام شامخ معلمان و اساتید این نمونه موقعیت ها را فرصتی برای جبران اندکی از زحمات این بزرگواران دانست.

جواهری از برگزاری مراسم قدردانی از مقام معلم و همچنین حضور عزیزان پیشکسوت فرهیخته فرهنگی در این واحد ابراز خرسندی نموده و گفت : «این وظیفه نهادها و ارگان های کشور است که قبل از هر اقدام آموزش و پرورش به جهت استفاده از ثمرات نیروی انسانی که توسط معلمین پرورش یافته است تقدیر گردد.»

وی هر نوع حرکتی در این واحد دانشگاهی را مدیون بزرگواری ها و زحمات و تلاش های این معلمان گرانقدر قلمداد کرد که دانشگاه توانسته است درامروز به چنین جایگاهی دست یابد.

رئیس واحد تفت در ادامه سخنان خود ضمن برشمردن برخی از دستاوردهای اخیر این واحد دانشگاهی،افتتاح رصدخانه تفت با بزرگترین تلسکوپ کشور را یکی از بالاترین آن ها دانست که مورد استقبال عموم مردم و علاقه مندان به علم نجوم و بویژه محققین این رشته قرار گرفته است.

اخذ مجوز راه اندازی مرکز تحقیقات سازه و زلزله یکی دیگر از دستاوردهای واحد تفت است که در حال حاضر فاز اول آن  مورد استفاده دانشجویان ارشد و دکتری قرار گرفته و فاز دوم آن در سال جدید راه اندازی خواهد شد ومورد استفاده پروژه های تحقیقاتی در سطح کارشناسی ارشد و دکتری و پروژه های صنعتی می باشد و در کشور بی نظیر است.

اجرای برنامه های متنوع و اهدا لوح سپاس بهتعدادی از  معلمان پیشکسوتشهرستان و برخی از اساتید دانشگاهاز دیگر برنامه های این مراسم بود.