به مناسبت روز دانشجو:تجلیل سپاه و بسیج از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت

به مناسبت روز دانشجو فرمانده سپاه ناحیه تفت به همراه مسئول بسیج کارکنان و مسئول دفتر بسیج دانشجویی شهرستان با حضور در دانشگاه و اهدا شاخه گل به دانشجویان و جمعی از کارکنان روز دانشجو را گرامی داشته و با هیات رئیسه دانشگاه و جمعی از دانشجویان دیدار نمودند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت ضمن تقدیر از مجموعه بسیج و سپاه، از دست ندادن فرصتها برای ارائه راهکاری تازه را برای مقابله با فرهنگ غرب خواستار شد.دکتر جواهری با بیان اینکه کشورهای غربی برای جذب جوانان این مرز و بوم برنامه ریزی مدون و جدی دارند افزود:« برنامه های آنها به روز شده، با قدرت و متفاوت از دیروز می باشد وهرگونه تعلل و کم کاری مسئولین قابل قبول نیست.»وی قدر دانستن مفاهیم واقعه 16آذر و انتقال آن  به جوانان و تقویت روحیه استکبار ستیزی را مهم دانست.

فرمانده سپاه ناحیه تفت ضمن تشکر از فعالیتهای خوب دفتر بسیج دانشجویی وبسیج کارکنان دانشگاه، از جنگ نرم در عصر حاضر گفت و افزود:« نبرد با جنگ نرم بر عهده بسیج می باشد که حوزه باور، فکر و اندیشه است.»

سرهنگ زارع با بیان اینکه از هر قشری دلسوزانی وجود دارند نیاز کشور به متخصصان را مبرم دانست و گفت که در این رابطه 22 قشر بسیج تخصصی شکل گرفته است که اولویت کار بسیج برقراری ارتباط با این اقشار می باشد. وی فعالیت ها و برنامه های بسیج در حوزه های مختلف را برشمرد و افزود:«در حوزه فرهنگی برگزاری یادواره شهدا و تدوین اندیشه های شهدا با حضور در خانواده های آنها و تهیه و تدوین فیلم و کلیپ دنبال می شود.در حوزه ورزش سعی بر شکل گیری ایستگاههای ورزشی در هر محله را داریم.در حوزه بسیج سازندگی 4میلیارد تومان تسهیلات اهدا شده که 15 واحد پرورش شترمرغ احداث شده و تنها با 16 میلیون تومان در طول 18 روز 80هزار جوجه بلدرچین تولید می شود.300 میلیون اعتبار هم برای انار تفت و تبدیل آن به فراورده هایی از جمله رب انار جذب شده است تا برندی برای شهرستان شکل گیرد.در حوزه امر به معروف و نهی ارز منکر هم سعی می کنیم مشکلات و مسائل محلات مختلف شناسایی و برخی از آن توسط بزرگ محله حل و فصل شود.»

فرمانده سپاه ناحیه تفت در ادامه با اعلام آمادگی سپاه و بسیج در تمامی زمینه ها خواستار مشارکت بیشتر دانشجویان در فعالیت های گروهی علمی و فرهنگی شد.

مسئولان بسیج دانشجویی و بسیج کارکنان شهرستان تفت نیز در این نشست ضمن گرامیداشت روز دانشجو، از همکاری همه جانبه دانشگاه و به ویژه رئیس واحد تفت در اجرای برنامه های مختلف فرهنگی و دانشجویی تشکر و قدردانی نمودند.