برگزاری نماز عبادی - سیاسی جمعه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت، حجت الاسلام ابوالقاسم غفوری امام جمعه تفت در این مراسم عموم مردم را به تقوای الهی و دوری از گناه و اجتناب از معاصی سفارش کرد.

خطیب جمعه تفت با سپاس از مسئولان دانشگاه به خاطر برگزاری یادواره شهدای گمنام این دانشگاه و شهدای شهرستان تفت در روز گذشته اظهار کرد: « توفیق شامل حال ما و نمازگزاران شد که در کنار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت نماز جمعه را برگزار نمائیم و امیدواریم خداوند ما را قدردان شهدا و خون شهدا و ادامه دهنده راه آنها قرار دهد.»

امام جمعه تفت با بیان اینکه ۵ آذر روز تشکیل بسیج مستضعفان از جانب امام راحل (ره) می باشد اظهار کرد :‌« وجود بسیج از عنایات پرودگار . معجزه های الهی به ملت ایران و نظام مقدس جمهوری اسلامی است.»

خطیب جمعه تفت با اشاره به اینکه امروز استکبار جهانی با حمایت مرتجعین منطقه با بیت المال مسلمین مرتکب بزرگترین جنایات و خونریزی در سراسر عالم و بویژه خاورمیانه می شود گفت: « بسیج مستضعفان نقش عظیمی در برابر استکبار جهانی دارد و الگویی برای همه مسلمانان و مستضعفان عالم است.»

غفوری با محکوم کردن جنایات رژیم منحط و مرتجع صعودی و ائتلاف سعودی و حمایت سرکردگان استکبار جهانی گفت: « بر ما واجب است که به هرنحو از مردم مظلوم و مستضعفان جهان حمایت کنیم.»

در فاصله دو نماز دکتر محمدرضا جواهری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت هم گزارشی از عملکرد یکساله گذشته دانشگاه را به اطلاع نمازگزاران رساند.

رئیس واحد تفت با درود به ارواح مطهر شهدا و آرزوی توفیق و سلامتی برای حضرت آیت الله خامنه ای یاد و خاطره ۸ سال دفاع مقدس و با تاکید بر اینکه دوام و پایداری انقلاب به یادآوری رشادت‌های شهدا در ۸ سال دفاع مقدس است از حضور عظیم مردم و ارگانها و نهادهای شهرستان در یادواره شهدای گمنام و شهدای شهرستان روز گذشته که دراین واحد دانشگاهی برگزار شد تقدیر و تشکرکرد.

جواهری با اشاره به برخی از دستاوردهای واحد تفت در سال های اخیر گفت: « برای سومین سال متوالی توانسیتیم با ارزیابی بالا مجوز فعالیت مرکز تحقیقات سازه و زلزله این واحد دانشگاهی را کسب نمائیم که این مرکز به جهت دارا بودن تجهیزات فوق پیشرفته در مهندسی سازه و زلزله برای تحقیقات علمی و تحقیقات دانشجویان ارشد و دکتری می تواند به عنوان مرکز تحقیقات سازه و زلزله برتر کشور قرار گیرد.»