برگزاری مراسم جشن بزرگداشت مقام معلم در دانشگاه

مراسم جشن بزرگداشت مقام معلم با حضور جمعی از اساتید، فرهنگیان، کارمندان و خانواده های آنان و با برپایی برنامه های متنوع فرهنگی به همت دانشگاه آزاد تفت برگزار و از جامعه بزرگ معلمان تجلیل شد.

*** معلمان، مشعل داران نور علم در جامعه هستند
امام جمعه تفت در این مراسم با تبریک هفته معلم از امام (ره) بعنوان بزرگ معلم انقلاب، یاد و از خدمات شهید مطهری به فرهنگ کشور تجلیل کرد.
حجت الاسلام 'ابوالقاسم غفوری' همچنین با تکریم معلمانی که در عرصه علم و فرهنگ کشور تلاش کردند و الان در میان ما نیستند، افزود: به برکت علم است که معلم، گرامیست.
وی اظهار داشت: علم، نور است و معلم هم مشعل دار نور در جامعه است و این روشنایی را توسعه می دهد و آن را نسل های نو و فرزندان میهن ،منتقل می کند.
امام جمعه تفت یاد آور شد: پیشرفت جامعه و ارتقای جایگاه انسان، همه از آموزه های معلمان و آن ارزش هایی است که به ما آموختند.

*** بزرگداشت معلم، وظیفه همه نهادها است
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تفت هم با گرامیداشت هفته معلم و بزرگداشت یاد و خاطره شهید مطهری، از اساتید و معلمان خواست تا این استاد شهید را الگوی عملی خود قرار دهند.
دکتر 'محمد رضا جواهری' تصریح کرد: تجلیل از معلمان، فقط کار آموزش و پرورش نیست و همه نهادها باید در این مهم، سهیم باشند و همه باید روز معلم را گرامی بدارند.
وی افزود: همه ارگانها و مسوولان باید هفته معلم را ارج نهند چون همه ما مدیون معلمان تلاشگر هستیم.
وی ایجاد دلگرمی برای آیندگان را خواستار شد و اظهار داشت: نباید این فکر به اذهان خطور کند که 'درس و سواد می خواهیم چکار چون نتیجه آن بیکاری و نبود شغل است؟'، این طرز تفکر، یک آفت است.
جواهری با بیان اینکه نباید نگاه به آینده، نگاهی مبهم باشد چون فضای تحصیل، نامناسب خواهد شد اضافه کرد: اینکه فکر کنیم پس از درس خواندن باید حتما عضو هیات علمی دانشگاه شویم هم آفتی دیگر است.
وی همچنین هشتم اردیبهشت، سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی تفت را گرامی داشت.

اجرای موسیقی و پخش چند کلیپ فرهنگی از جمله برنامه های جانبی این مراسم بود که به همت روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تفت برگزار شد.