برگزاری سمینار تخصصی تاکتیک های پیشرفته والیبال در واحد تفت: تفاهم نامه همکاری واحد تفت و فدراسیون والیبال کشور نیز به امضا رسید.

سمینار تخصصی تاکتیک های پیشرفته دفاعی در والیبال با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت، هیات والیبال استان یزد و فدراسیون والیبال کشور در سالن اجتماعات واحد تفت برگزار گردید.در این سمینار که رییس هیات والیبال استان یزد، مدرسان کشوری در رشته والیبال و جمعی از مربیان والیبال از سراسر کشور حضور داشتند، دکتر جواهری با ایراد سخنرانی رشته ورزشی والیبال را دومین رشته پرطرفدار کشور بعد از فوتبال برشمرد. رییس هیات والیبال استان یزد جایگاه والیبال استان یزد را مطلوب دانست و تیم های خاتم و فولاد اردکان که در دسته برتر و یک کشوری حضور دارند را افتخاری برای استان برشمرد وعدم وجود تیمی کشوری برای شهر یزد با وجود جمعیت بالا را از کمبودهای ورزش استان نامید. آقیان میرحسینی و مهرگان از مدرسان کشوری این سمینار بودند که علاوه بر مطالب تئوری در مبحث تاکتیک های پیشرفته دفاعی در والیبال، شیوه های مربیگری در سالن برای تمرین نوآموزان در سالن ورزشی جهان پهلوان تختی تفت را تدریس نمودند.

در طی برگزاری این سمینار، تفاهم نامه همکاری واحد تفت و فدراسیون والیبال کشور نیز به امضا رسید.