برگزاری جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود کارشناسی ارشد و دکتری واحد تفت

جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت در سالن اجتماعات این دانشگاه برگزار شد.

رئیس دانشگاه  ضمن خیرمقدم و تبریک هفته تربیت بدنی به افتخارات کسب شده کشوری دانشگاه طی چند سال اخیر اشاره کرد و آنها را افتخاراتی بزرگ برای دانشگاه و استان برشمرد.دکتر جواهری افزود:«آخرین موفقیت دانشگاه در سال جدید کسب عنوان واحد برتر دانشگاهی دربیش از 450واحد دانشگاه آزاد سراسر کشور در جشنواره فرهیختگان سازمان مرکزی می باشد که از مجموع شاخص های علمی و پژوهشی از قبیل تعداد مقالات علمی، چاپ کتب، راه اندازی مراکز تحقیقاتی و تاسیس شرکت های دانش بنیان، و غیره به دست می آید.»رییس دانشگاه آزاد اسلامی تفت، واحد دانش بنیان با محصولات تجاری شده برتردرسال1395، واحد دانش بنیان برتر در سال1394، و کسب عنوان رییس برتر در سال1391 را از دیگر عناوین کشوری برشمرد که این واحد در سال های اخیر کسب نموده است.وی افتخار تاسیس و راه اندازی اولین مرکز تحقیقات سازه و زلزله دانشگاه های آزاد کشور را برای واحد تفت دانست و از راه اندازی دومین مرکز درآینده ای نزدیک خبر داد و بیان نمود:« در کشور فقط 3 مرکز و دانشگاه فعال و سطح بالا در کشور داریم که به چنین آزمایشگاهی مجهز است و هر سه آنها در تهران هستند و این مرکز افتخاری برای استان یزد است.» محمدرضا جواهری در ادامه به تاسیس و راه اندازی مجموعه رصدخانه تفت در دانشگاه که دارای بزرگترین تلسکوپ ایران است اشاره و از افتتاح آن با حضور مسئولان کشوری گفت که علاوه بر کارهای تحقیقاتی باعث جذب گردشگر از سراسر کشور شده است.دکتر جواهری در ادامه دانشجویان را به اعتماد به نفس و طرح ایده با همفکری و تشکیل گروه برای تولید و حل مشکلات اقتصادی جامعه دعوت و از آمادگی دانشگاه برای هرگونه حمایت مالی و معنوی برای انجام کارهای تحقیقاتی و یا ایجاد شرکت های دانش بنیان خبر داد.وی به دانشجویان توصیه نمود به جای پروژه های بی فایده با عناوین پیچیده، پایان نامه های کاربردی را که را ه حلی برای هر کدام از مشکلات کشور است را انتخاب کنند.

دکتر فلاح معاون آموزشی، دانشجویی و فرهنگی واحد نیز از قوانین آموزشی و دانشجویی دانشگاه و از مشکلاتی که ممکن است در طول تحصیل برای دانشجویان پیش بیاید را در قالب  فایل پاورپوینت به دانشجویان یادآوری نمود.

دکتر نوری معاون پژوهش و فناوری دانشگاه نیز با تاکید بر امر پژوهش در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری مراحل مختلف ورود به عرصه پژوهش و قوانین پژوهشی درس پایان نامه را مورد تاکید قرار داد .

مرور سایت دانشگاه از جمله سامانه آموزشی گلستان  از برنامه هایی بود که توسط دهقانی کارشناس آموزش  بررسی شد.