برگزاری جشن میلاد حضرت ثامن الحجج، امام رضا (ع) ویژه دانش آموزان سما تفت

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت از برگزاری جشن میلاد حضرت ثامن الحجج، امام رضا (ع) خبر داد

این مراسم با حضور نونهالان دانش آموز و خانواده‌های مکرم آنان با هدف آشنایی با امکانات و تجهیزات مرکز آموزشی سما تفت، در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت تشکیل گردید.

دکتر محمدرضا جواهری تفتی ضمن عرض خیر مقدم به دانش آموزان و خانواده‌های آنان و تبریک میلاد با سعادت امام هشتم، علی ابن موسی الرضا، شب میلاد را بهانه‌ای برای آشنایی خانواده‌ها با محیط آموزشی، امکانات و تجهیزات، مربیان و دست اندرکاران مرکز آموزشی سما تفت دانست.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت گفت: «حسب تاکید مدیران آموزش عالی، مدیران آموزش و پروش استان و شهرستان به نیاز راه اندازی یک مرکز آموزشی غیر انتفاعی جامع و کامل، به جهت کمبود مرکز غیر انتفاعی در سطح شهرستان و خروج دانش آموزان از سطح شهرستان به سمت مرکز استان، مجوز راه انداری مرکز سما چند سالی است که توسط واحد تفت اخذ شده ولیکن با توجه به درگیری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت در مراحل توسعه بخشهای مختلف دانشگاه و توسعه رشته‌های مقاطع تحصیلات تکمیلی و دکتری، از عوامل تاخیر در راه اندازی مرکز غیر انتفاعی سما تفت بود.»

جواهری در ادامه سخنان خود ضمن تشکر از اعتماد خانواده‌ها به مجموعه سما تفت گفت: «در جلسات مختلف شورای مدارس تاکید کرده و گفته‌ام که ما قصد راه اندازی یک مرکز عادی غیر انتفاعی نداریم بلکه هدف ما راه اندازی مرکزیست که در سطح شهرستان و حتی در سطح استان حرف اول را بزند و نه تنها مانع از خروج دانش آموزان از شهرستان شود، حتی باعث جذب دانش آموز از سطح استان گردد و پاسخگویی به اعتماد خانواده‌ها مهم‌ترین وظیفه این مرکز خواهد بود و در این راستا شورایی متشکل از مسئولین با تجربه آموزش و پروش استان و شهرستان تشکیل شده و اقدام به شناسایی و جذب معلمان برجسته و نمونه کرده‌ایم.»

جواهری به افتخارات واحد تفت طی چندین سال اخیر اشاره کرد و افزود: «کسب عنوان‌های رئیس برتردر سال۱۳۹۰، واحد فناور بر‌تر شرکتهای دانش بنیان در سال۱۳۹۵ و واحد دانشگاهی بر‌تر در سال جاری از جمله افتخاراتی است که در سال‌های اخیر به دست آورده‌ایم. و این نشان می‌دهد که ما خواسته‌ایم، توانسته‌ایم و به هدف برتری رسیده‌ایم. و این مرهون تلاش حوزه مدیریتی و تلاش همکاران در سطح واحد تفت بوده و قطعا در سطح مدارس سما نیز به این هدف خواهیم رسید.»

وی خاطر نشان کرد: خدمت به مردم شهرستان تفت هدف اصلی تشکیل این مرکز بوده و توصیه به تلاش مضاعف، بحث‌های تربیتی و مهارتهای زندگی، برنامه‌های فوق برنامه آموزشی و تفریحی مورد نیاز خانواده‌ها به صورت جدی درسر لوحه اهداف مرکز آموزشی سما تفت قرار گرفته است. و روزی خواهد آمد که به یاری خدا و اعتماد و همکاری خانواد‌ها این مرکز حرف اول را در سطح استان خواهد داشت.

در ادامه رئیس واحد تفت نقش خانواده‌ها را به عنوان یک رسانه برای تبلیغ مرکز سما تفت در پیشرفت و سرعت بخشیدن در رسیدن به هدف برتری جایگاه علمی و آموزشی بسیار مهم تلقی نمود.

لازم به ذکر است مرکز آموزشی غیر انتفاعی سما تفت به جهت قرار گرفتن در سایت اصلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت و با هدف استفاده از فضاهای آموزشی مطلوب، امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی، سالنهای ورزشی و چمن مصنوعی، لابراتوار زبان انگلیسی و سایتهای کامپیوتری، کتابخانه مرکزی و سالن آمفی تئا‌تر و نیروی انسانی موجود در این واحد دانشگاهی در جایگاه منحصر به فرد و مطلوبی در راستای کاهش هزینه تحصیلی خانواده‌ها قرار گرفته است.و در سال جاری در مقاطع پیش دبستانی ۲ و پایه های اول تا سوم ابتدایی با برگزاری آزمون و سنجش علمی اقدام به پذیرش دانش آموز نموده است.

اجرای برنامه‌های شاد طنز کودکانه، شعبده بازی و تقلید صدا، بازدید از رصدخانه با بزرگ‌ترین تلسکوپ کشور از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.