بازدید نماینده محترم مردم شریف تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی از بخشهای مختلف دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت

در بازدیدی که با حضور نماینده مردم تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی از فضاهای آموزشی، تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی و دستاوردهای شرکت های دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت انجام شد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت ضمن بیان روند تاسیس و راه اندازی این واحد از ابتدای امر تا کنون گفت: اولین پذیرش دانشجو با 76 نفر آغاز و با مبلغ اولیه 30 میلیون تومان در سال 82 راه اندازی و در طی 8 سال از 70  نفر دانشجو  به 4 هزار نفر دانشجو رسید.

دکتر محمدرضا جواهری تفتی با برشمردن امکانات دانشگاه، به افتخارات واحد طی چندین سال اخیر اشاره کرد و افزود:«کسب عنوان های رئیس برتردر سال1390، واحد فناور برتر شرکتهای دانش بنیان در سال1395 و واحد دانشگاهی برتر در سال جاری از جمله افتخاراتی است که در سال های اخیر به دست آورده ایم.»

جواهری با اشاره به مشکلاتی که در روند فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی به وجود آمده گفت:« کاهش شدید جمعیت دانشجویی و در پی آن کاهش شهریه، از معضلاتی است که ادامه تداوم آن باعث عدم استفاده از امکانات مطلوب، فضاهای آموزشی و تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی در واحد های دانشگاه آزاد اسلامی و به ویژه این واحد دانشگاهی، که در بعضی موارد در سطح دانشگاههای کشور منحصر به فرد می باشد به شمار آورد.»

نماینده مردم تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی در ادامه با تایید مشکلات پیش روی دانشگاه آزاد اسلامی افزود:«دانشگاه آزاد اسلامی وارد بحرانی شده است که می توان با راهکارهایی از این مرحله عبور کرد و در این مسیر از مدیریت مطلوب رییس واحد تفت، که این واحد دانشگاهی را به چنین جایگاهی رسانیده است، تقدیر و تشکر می نمایم.»

دکتر کمال دهقانی عدم راه اندازی موسسات و دانشگاه های غیر انتفاعی جدید و تشکیل ستاد ساماندهی برای شناسایی امکانات و نقاط ضعف و قوت هر واحد برای پرهیز از موازی کاری در دانشگاه ها را از جمله راهکارهایی دانست که می توان  بخش زیادی از کمبودها را جبران نمود.

حضور بر سر قبور شهدا، مجموعه فرهنگی و مسجد دانشگاه، مجتمع کارگاه ها و آزمایشگاه ها، شرکت های دانش بنیان، مرکز تحقیقات سازه و زلزله و فضاهای آموزشی واحد تفت از دیگر برنامه های این بازدید بود..