افتخار آفرینی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت در مسابقات قهرمانی آسیا

فینال تپانچه بادی مسابقات تیراندازی قهرمانی آسیا با قهرمانی تیرانداز چینی و نایب قهرمانی زهره صادقی به پایان رسید.

در حالی فینال تپانچه بادی بانوان جوان برگزار شد که شاهد رقابتی بسیار حساس بودیم، در این رقابت زهره صادقی دانشجوی کارشناسی تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی تفت، هم پای تیرانداز چینی در حالی  شلیک می کرد که در نهایت این تیرانداز شایسته کشورمان به مدال نقره رسید و حریفش صاحب مدال طلا شد.

دیگر نماینده کشور هند نیز به مقام سوم دست یافت، ضمن اینکه آمیتیس جعفری نیز در جایگاه پنجم به کار خود پایان داد.

نهمین دوره مسابقات تیراندازی قهرمانی آسیا به میزبانی جمهوری اسلامی ایران از ۱۳ تا ۱۹ آذرماه در مجموعه ورزشی آزادی تهران برگزار  شد.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت در حال حاضر در 45 رشته و مقطع تحصیلی و دارای 1600 دانشجو می باشد